logo-global

Frakt och leverans

 1. Frakt
  1. Fraktkostnaderna beräknas vid kassan.
  2. Vi levererar över hela världen. Om vi inte kan leverera en artikel till dig kommer vi att kontakta dig direkt och omedelbart återbetala dig. Om du är osäker, fråga dig innan du beställer.
  3. Du kommer att få ett bekräftelsemail med ett spårnings-ID och en länk för att följa resan i ditt paket. För att spåra ditt paket kan du besöka vår spårningssida här. Tillåt 1 till 3 arbetsdagar för spårningsinformationen att visa. Om du hittar problem med dina spårningskoder, kontakta oss här.
  4. De flesta artiklar skickas inom 12 timmar. Din beställning kommer att levereras inom 5-12 arbetsdagar. Tänk på alla helgdagar eller andra force majeure-situationer som kan påverka leveranstiderna och förlänga vår genomsnittliga leveranstid med 14 arbetsdagar.
  5. Vi ansvarar inte för några leveransvillkor som kan påverkas av tullen, naturliga händelser, överföringar mellan vår transportör till den lokala transportören i ditt land eller flyg- och marktransport strejker eller förseningar, eventuella extra avgifter, tullar eller avgifter.
  6. Du behöver ditt ordernummer från ditt bekräftelsemejl när du gör en förfrågan.
 2. Leverans
  1. Det är köparens ansvar att se till att den angivna leveransadressen är korrekt. Vi gör vårt bästa för att påskynda behandling och leveranstid, så det finns alltid ett litet fönster för att korrigera en felaktig leveransadress (vanligtvis cirka 12 timmar). Vänligen kontakta oss omedelbart om du tror att du har angett en felaktig leveransadress.
  2. Vi ansvarar inte för förlorade eller stulna paket. Om din spårningsinformation anger att ditt paket levererades till din adress och du inte har fått det, rapportera det till din respektive transportör på den information som du tillhandahåller på vår spårningssida.
  3. Att inte acceptera köpet är ett brott mot avtalet och köpet återbetalas inte.
  4. Om du har problem med leveransen, vänligen kontakta oss via de kontakter som finns här.
  5. Om du är intresserad av att returnera köpet, kontrollera vår retur och avbokningsregler.