logo-global

Returer och avbokning

 1. Returer och återbetalningar
  1. Stödberättigade skäl för att returnera köpet eller få återbetalning:
   1. Kunden är missnöjd med produkten och 30 kalenderdagar har ännu inte gått efter leveransen;
   2. Produkten är trasig och garantin är fortfarande giltig;
   3. Avbokningen gjordes inom 12 timmar efter köpet.
  2. Returprocess och villkor för att returnera produkten och vara berättigad till återbetalning:
   1. För att vara berättigad till återbetalning måste kunden kontakta företaget via e-postadress som anges här och returnera produkten inom 30 dagar efter leveransen. Returer är tidskänsliga, därför om mer än 30 kalenderdagar har gått efter leveransen kommer företaget inte att erbjuda kunden en återbetalning eller prisekvivalent kredit i butiken.
   2. Kunden måste förse oss med några foton av produkten och förklara varför de vill returnera den.
   3. Alla produkter måste vara i samma helt nya tillstånd och i originalförpackningen. Vid skadade produkter kräver vi att produkterna ska returneras i original och oanvänt skick.
   4. Produkten måste skickas till den returadress som tillhandahålls av kundtjänst inom 30 dagar efter leveransen. Kunden måste förse oss med en kopia av fraktkvittot med spårningsnumret. Om produkten returneras till en annan adress än den som anges av kundtjänstgruppen, är kunden inte berättigad till återbetalning.
   5. Det tar 5-7 arbetsdagar att utfärda en återbetalning efter att köpet har återlämnats till vårt returcenter, och 3-20 arbetsdagar för att återbetalningen ska visas på ditt bankkonto (beroende på betalningsmetod).
  3. Alla fraktkostnader för retur, återbetalning och eller utbyte är kundens enda ansvar.
   1. Företaget tillhandahåller inte förbetalda retursändningsetiketter. Kunden ansvarar för att betala för sina egna fraktkostnader för att returnera föremålet. Fraktkostnader återbetalas inte.
   2. Beroende på var kunden bor kan den tid det kan ta för en returnerad eller utbytt produkt att nå dig variera.
   3. Företaget ansvarar inte för förlorade eller skadade varor som returneras. Därför bör kunden överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring för alla produkter som värderas över 15 €.
   4. Kunden ansvarar för att returnera produkten till det returcenter som anges av kundtjänstgruppen. Företaget kan inte garantera att det sätt som kunden väljer att returnera föremålet kommer att säkerställa att objektet tas emot.
   5. Produkten måste skickas till den returadress som tillhandahålls av kundtjänst inom 30 dagar efter leveransen. Kunden måste följa returprocessen för att vara berättigad till återbetalning.
  4. Objekt som returneras till företaget som inte är berättigade till återbetalning eller butikskredit kommer att kasseras eller skickas tillbaka till dig på egen bekostnad.
  5. När det gäller trasiga produkter kommer vi att ordna att en ersättning skickas till dig när fotona har granskats och godkänts.
  6. Företaget ger en återbetalning till kundens ursprungliga betalningsmetod för alla prisvärda artiklar. Det finns ingen återbetalning/återbetalning/ersättning för uttagsvaror eller billigare varor.
  7. Om produkter ursprungligen köptes med presentkuponger betalas din återbetalning i form av en presentkupong. Riktlinjerna för återbetalning gäller endast produkter.
  8. För närvarande samlar vi in returer på fem adresser: USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Litauen. Du kommer att erbjudas en av dem i enlighet med avståndet.
  9. Villkoren för vår returpolicy gäller för felkommunikation eller på annat sätt.
 2. Avbokning av beställningen
  1. Kunden har rätt att avbryta beställningen inom 12 timmar om beställningen inte skickades innan avbokningen gjordes.
  2. Kunden måste komma ihåg att alla beställningar behandlas så snabbt som möjligt så att avbokningar är tidskänsliga.
  3. Om kunden vill avbryta beställningen och få en återbetalning kan företaget skicka instruktioner om hur man fortsätter med det på kundens begäran här.