logo-global

Verzending en levering

 1. Verzending
  1. De verzendkosten worden bij het afrekenen berekend.
  2. Wij verzenden wereldwijd. In het geval dat wij een artikel niet aan u kunnen leveren, nemen wij direct contact met u op en betalen wij u onmiddellijk terug. Als u het niet zeker weet, informeer dan voordat u uw bestelling plaatst.
  3. U ontvangt een bevestigingse-mail met een tracking-ID en een link waarmee u de reis van uw pakket kunt volgen. Om uw pakket te volgen, kunt u hier naar onze pagina Traceren gaan. Het kan 1 tot 3 werkdagen duren voordat de trackinginformatie wordt weergegeven. Als u problemen ondervindt met uw trackingcodes, neem dan hier contact met ons op.
  4. De meeste artikelen worden binnen 12 uur verzonden. Het kan 5 tot 12 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd. Houd rekening met feestdagen of andere situaties van overmacht die van invloed kunnen zijn op de levertijd en verleng onze gemiddelde levertijd met 14 werkdagen.
  5. Wij zijn niet verantwoordelijk voor leveringen die worden beïnvloed door douane, natuurverschijnselen, overdracht tussen onze vervoerder en de lokale vervoerder in uw land of stakingen of vertragingen in het lucht- en grondvervoer, noch voor extra kosten, douane- of back-endkosten.
  6. U hebt uw bestelnummer uit uw bevestigingse-mail nodig wanneer u een aanvraag doet.
 2. Levering
  1. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, dus er is altijd een klein venster om een onjuist verzendadres te corrigeren (meestal ongeveer 12 uur). Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een onjuist verzendadres hebt opgegeven.
  2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Als uw verzendinformatie aangeeft dat uw pakket op uw adres is afgeleverd en u het niet hebt ontvangen, meld dit dan bij uw respectievelijke vervoerder via de informatie die u op onze pagina Traceren vindt.
  3. Het niet accepteren van de aankoop is een schending van de overeenkomst en de aankoop zal niet worden terugbetaald.
  4. Als u problemen ondervindt met de levering, neem dan contact met ons op via de contactpersonen hier.
  5. Als u de aankoop wilt retourneren, raadpleeg dan ons Beleid voor retourneren en annuleren.