logo-global

Retourneren en annuleren

 1. Retourneren en terugbetalen
  1. In aanmerking komende redenen om de aankoop terug te sturen of een terugbetaling te krijgen:
   1. De klant is niet tevreden over het product en er zijn nog geen 30 kalenderdagen verstreken na de levering;
   2. Het product is kapot en de garantie is nog geldig;
   3. De annulering is binnen 12 uur na de aankoop gedaan;
  2. Retourprocedure en voorwaarden om het product terug te sturen en in aanmerking te komen voor een terugbetaling:
   1. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet de klant contact opnemen met het bedrijf via het hier opgegeven e-mailadres en het product binnen 30 dagen na levering retourneren. Retourzendingen zijn tijdsgevoelig, daarom zal het Bedrijf, als er meer dan 30 kalenderdagen na de levering zijn verstreken, de klant geen restitutie of prijsgelijkwaardig tegoed in de winkel aanbieden.
   2. De klant moet ons enkele foto’s van het product geven en uitleggen waarom hij/zij het product wil retourneren.
   3. Alle producten moeten in dezelfde gloednieuwe staat zijn en in de originele verpakking zitten. In het geval van beschadigde producten, eisen wij dat de producten in originele en ongebruikte staat worden geretourneerd.
   4. Het product moet binnen 30 dagen na levering naar het retouradres gestuurd worden dat verstrekt is door het Customer Support-team. De klant moet ons een kopie van het verzendbewijs met het trackingnummer geven. Als het product naar een ander adres wordt geretourneerd dan het adres dat door de Klantenservice is opgegeven, komt de klant niet in aanmerking voor restitutie.
   5. Het duurt 5-7 werkdagen om een terugbetaling uit te voeren nadat de aankoop naar ons Retourcentrum is geretourneerd, en 3-20 werkdagen voordat de terugbetaling op uw bankrekening staat (afhankelijk van de betalingsmethode).
  3. Alle verzendkosten voor retourzendingen, terugbetalingen en omruilingen zijn geheel voor rekening van de klant.
   1. Het Bedrijf verstrekt geen vooraf betaalde verzendetiketten voor retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het betalen van zijn eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.
   2. Afhankelijk van waar de klant woont, kan de tijd die nodig is om een geretourneerd of geruild product te bereiken variƫren.
   3. Het Bedrijf neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor verloren of beschadigde goederen die worden geretourneerd. Daarom moet de Klant voor elk product met een waarde van meer dan $15 overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten.
   4. Het is geheel de verantwoordelijkheid van de Klant om het product terug te sturen naar het retouradrescentrum dat is aangegeven door de Klantenservice. Het Bedrijf kan niet garanderen dat de manier waarop de Klant het artikel heeft geretourneerd, ervoor zorgt dat het artikel wordt ontvangen.
   5. Het product moet binnen 30 dagen na levering naar het retouradres worden gestuurd dat door de Klantenservice is opgegeven. De klant moet de retourprocedure volgen om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.
  4. Artikelen die naar het Bedrijf worden teruggestuurd en niet in aanmerking komen voor een terugbetaling of tegoedbon, worden op uw eigen kosten weggegooid of teruggestuurd.
  5. In het geval van kapotte producten zullen wij een vervangend product naar u opsturen zodra de foto’s bekeken en goedgekeurd zijn.
  6. Het Bedrijf biedt een terugbetaling aan de oorspronkelijke betalingsmethode van de Klant voor alle volledig geprijsde artikelen. Er is geen terugbetaling/vergoeding/vervanging voor outletartikelen of afgeprijsde artikelen.
  7. In het geval dat producten in eerste instantie gekocht zijn met cadeaubonnen, wordt uw restitutie uitbetaald in de vorm van een cadeaubon. De richtlijnen voor restitutie gelden alleen voor producten.
  8. Op dit moment zijn er 5 adressen waar wij retourzendingen verzamelen: de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Litouwen. U krijgt een van deze adressen aangeboden in overeenstemming met de afstand.
  9. In geval van miscommunicatie of anderszins prevaleren de algemene voorwaarden van ons retourbeleid.
 2. Annulering van de bestelling
  1. De Klant heeft het recht om de bestelling binnen 12 uur te annuleren als de bestelling nog niet is verzonden voordat de annulering is gedaan.
  2. De Klant moet er rekening mee houden dat alle bestellingen zo snel mogelijk worden verwerkt en dat annuleringen dus tijdgevoelig zijn.
  3. Als de Klant de bestelling wil annuleren en een terugbetaling wil ontvangen, kan het Bedrijf hier instructies geven over hoe te handelen op verzoek van de Klant.