logo-global

Frakt og levering

 1. Frakt
  1. Fraktkostnadene beregnes i kassen.
  2. Vi sender over hele verden. Hvis vi ikke kan levere en vare til deg, kontakter vi deg direkte og refunderer deg umiddelbart. Hvis du er usikker, kan du forhøre deg med oss før du legger inn bestillingen.
  3. Du vil motta en e-postbekreftelse som inneholder en sporings-ID og en lenke der du kan følge pakkens reise. Hvis du vil spore pakken din, kan du gå til sporingssiden vår her. Det kan ta 1-3 virkedager før sporingsinformasjonen vises. Hvis du har problemer med sporingskoden, kan du kontakte oss her.
  4. De fleste varer sendes innen 12 timer. Det kan ta opptil 5-12 virkedager før bestillingen din blir levert. Ta hensyn til eventuelle helligdager eller andre force majeure-situasjoner som kan påvirke leveringstiden og forlenge den gjennomsnittlige leveringstiden med ytterligere 14 virkedager.
  5. Vi er ikke ansvarlige for forsendelser som kan bli påvirket av toll, naturhendelser, overføringer mellom vår transportør og den lokale transportøren i ditt land eller streik eller forsinkelser i luft- og bakketransport, og heller ikke for eventuelle ekstra avgifter, toll- eller etterskuddsavgifter.
  6. Du trenger bestillingsnummeret fra e-postbekreftelsen når du sender en forespørsel.
 2. Levering
  1. Vi gjør vårt beste for å redusere behandlings og leveringstiden, så det er alltid en liten frist til å korrigere en feilaktig leveringsadresse (vanligvis ca. 12 timer). Ta kontakt med oss umiddelbart hvis du tror at du har oppgitt feil leveringsadresse.
  2. Vi er ikke ansvarlige for tapte eller stjålne pakker. Hvis sporingsinformasjonen din viser at pakken ble levert til adressen din, men du ikke har mottatt den, ber vi deg rapportere dette til det aktuelle fraktselskapet via informasjonen du finner på sporingssiden vår.
  3. Å ikke akseptere kjøpet er et brudd på avtalen, og kjøpet vil ikke bli refundert.
  4. Hvis du opplever problemer med leveransen, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen du finner her.
  5. Hvis du er interessert i å returnere kjøpet, kan du se våre retningslinjer for retur og avbestilling.