logo-global

Retur og Avbestilling

 1. Returer og refusjoner
  1. Kvalifiserte grunner til å returnere kjøpet eller få refusjon:
   1. Kunden er misfornøyd med produktet og det har ennå ikke gått 30 kalenderdager etter levering;
   2. Produktet er ødelagt og garantien er fortsatt gyldig;
   3. Avbestillingen ble gjort innen 12 timer etter kjøpet;
  2. Returprosess og vilkår for å returnere produktet og være berettiget til refusjon:
   1. For å være berettiget til refusjon må kunden kontakte selskapet via e-postadressen oppgitt her og returnere produktet innen 30 dager etter levering. Returer er tidssensitive, så hvis det har gått mer enn 30 kalenderdager etter levering, vil selskapet ikke tilby kunden refusjon eller pristilsvarende kreditt i butikken.
   2. Kunden må sende oss noen bilder av produktet og forklare hvorfor de ønsker å returnere det.
   3. Alle produkter må være i ny stand og i originalemballasjen. Hvis produktet er skadet, krever vi at det returneres i original og ubrukt stand.
   4. Produktet må sendes til returadressen som oppgis av kundestøtteteamet innen 30 dager etter levering. Kunden må gi oss en kopi av forsendelseskvitteringen med sporingsnummer. Hvis produktet returneres til en annen adresse enn den som ble oppgitt av kundestøtteteamet, vil kunden ikke være berettiget til refusjon.
   5. Det tar 5-7 virkedager å utstede en refusjon etter at kjøpet er returnert til vårt retursenter, og 3-20 virkedager før refusjonen vises på bankkontoen din (avhengig av betalingsmåte).
  3. Alle fraktkostnader i forbindelse med retur, refusjon og/eller bytte er kundens eget ansvar.
   1. Selskapet tilbyr ikke forhåndsbetalte returfraktetiketter. Kunden er ansvarlig for å betale sine egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnadene refunderes ikke.
   2. Avhengig av hvor kunden bor, kan det variere hvor lang tid det tar før returnerte eller byttede produkter når frem til deg.
   3. Derfor bør kunden vurdere å bruke en sporbarfrakt tjeneste eller kjøpe en fraktforsikring for alle produkter med en verdi på over 15 USD.
   4. Det er kundens eget ansvar å returnere produktet til retursenteret som er angitt av kundesupportteamet. Selskapet kan ikke garantere at den måten kunden velger å returnere varen på, vil sikre at varen blir mottatt.
   5. Produktet må sendes til returadressen oppgitt av kundesupportteamet innen 30 dager etter levering. Kunden må følge returprosessen for å være berettiget til refusjon.
  4. Varer som returneres til selskapet og som ikke kvalifiserer for refusjon eller butikkreditt, vil bli kastet eller sendt tilbake til deg for din egen regning.
  5. Hvis produktet er ødelagt, vil vi sørge for at du får tilsendt en ny vare når bildene er gjennomgått og godkjent.
  6. Selskapet refunderer alle varer til full pris til kundens opprinnelige betalingsmåte. Det gis ikke refusjon/tilbakebetaling/erstatning for outlet-varer eller varer til redusert pris.
  7. Hvis produktene opprinnelig ble kjøpt med gavekort, vil refusjonen bli utbetalt i form av et gavekort. Retningslinjene for refusjon gjelder kun for produkter.
  8. For øyeblikket har vi fem adresser der vi mottar returer: USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Litauen. Du vil bli tilbudt en av disse i henhold til avstanden.
  9. Vilkårene og betingelsene i våre retningslinjer for retur gjelder i tilfelle misforståelser eller annet.
 2. Avbestilling av bestillingen
  1. Kunden har rett til å kansellere bestillingen innen 12 timer hvis bestillingen ikke ble sendt før kanselleringen ble foretatt.
  2. Kunden må huske på at alle bestillinger behandles så raskt som mulig, så avbestillinger er tidssensitive.
  3. Hvis kunden ønsker å kansellere bestillingen og få pengene tilbake, kan selskapet sende instruksjoner om hvordan dette gjøres på kundens forespørsel her.