Samenvatting: Ontdek waarom dit nieuwe beveiligingsapparaat de prijs voor “Beste technologische vooruitgang van 2023” heeft gewonnen en overal uitverkocht is…

Dit is een beangstigend feit: In Nederland wordt elke 18 seconden in een huis ingebroken. Dat betekent dat er elke dag ongeveer 4.800 inbraken zijn!

Dit zijn echt verontrustende cijfers. Als u in een slechte buurt woont, is beveiliging des te belangrijker.

Deskundigen waarschuwen zelfs dat het aanschaffen van een videobewakingssysteem de kans om slachtoffer van een inbraak te worden met 60% vermindert!

De ironie van sommige beveiligingssystemen is echter dat ze u weliswaar beschermen tegen inbraak, maar u figuurlijk beroven. Het kan ZEER KOSTBAAR zijn om camera’s te kopen en te installeren en de lopende kosten voor video-opslag te betalen.

Maar nu is er eindelijk een manier om te voorkomen dat u wordt opgelicht door grote, louche bedrijven en om u gemoedsrust te geven!

Nu de criminaliteit nog nooit zo hoog is geweest, is één apparaat hard op weg om het meest gewilde beveiligingsapparaat van 2023 te worden.

Maak kennis met de volgende generatie beveiligingsapparaten

Het heet CamTrix magnetische mini beveiligingscamera en het is het slimste, handigste en meest vertrouwde beveiligingsapparaat op de markt.

Hij is klein, compact en zeer onopvallend. De ultrascherpe 1080P lens met 6M infrarood mogelijkheden zorgt echter voor beter nachtzicht. De 150° ultrabreedhoeklens vermindert effectief dode hoeken en bestrijkt alle delen van de kamer.

De ingebouwde magneet en de kleine, robuuste bolvorm kunnen zonder montagebeugel op veel oppervlakken worden bevestigd.

Maar wat deze echt onderscheidt, is de prijs, het ultracompacte ontwerp en de uitzonderlijke functionele kwaliteit (100% draadloos).

Het beste van alles is dat de installatie net zo snel en eenvoudig is als een stuk papier aan de muur plakken!

Dit betekent dat u uw huis en kantoor binnen enkele minuten kunt bewaken en beveiligen. En tegen een fractie van de kosten – de magnetische mini beveiligingscamera is echt een revolutie.

Geen installatie, geen maandelijkse kosten

Achter dit baanbrekende apparaat zit een groep Amerikaanse topingenieurs met als doel een goedkope, onderhoudsarme beveiligingscamera te maken die geschikt is voor elk huis of kantoor.

Ze hebben het traditionele model van een beveiligingscamera sterk geïnnoveerd en de slanke CamTrix magnetische mini beveiligingscamera ontwikkeld die overal past en moeiteloos kan worden verplaatst waar je hem nodig hebt.

Hij heeft geen kabels of batterijen nodig en is uiterst draagbaar. U hoeft hem alleen maar aan te sluiten op uw mobiele telefoon, te plaatsen waar u wilt en in realtime te controleren wat er gebeurt!

Zonder installatie- of onderhoudskosten en zonder maandelijkse kosten voor cloud-opslag, kunt u dit jaar veel geld besparen.

U zult versteld staan van wat het voor uw veiligheid kan doen!

De 150° lens geeft u een panoramisch zicht op uw huis met de hoogste kwaliteit en zonder dode hoeken.

Het heeft ook een ingebouwde bewegingsdetectiesensor zodat u nooit een moment mist. Met het bewegingsdetectiesysteem krijgt u een waarschuwing in realtime op uw apparaat zodra het beweging detecteert om u te laten weten dat iemand uw huis nadert.

Met de CamTrix magnetische mini beveiligingscamera kunt u niet alleen uw huis in de gaten houden, maar ook 1080p HD-video opnemen met 30 beelden per seconde via een SD-kaartsleuf. Zelfs op een mobiel apparaat zijn de algemene vloeiendheid en beeldkwaliteit verbazingwekkend – een groot voordeel voor het beschermen van uw privacy.

Hier zijn nog meer redenen om van CamTrix te houden:

Verbinding maken met elk apparaat – Werkt met zowel iOS- als Android-apparaten.

Eenvoudig te installeren – Dankzij verschillende bevestigingsopties kun je de camera op vrijwel elk oppervlak bevestigen zonder te boren of te hameren.

Kristalheldere 1080P resolutie – Bekijk wat er in je huis gebeurt in hoge resolutie.

Real-time updates – Perfect voor het beschermen van de dingen waar je van houdt. De camera heeft tweewegaudio, een microfoon en luidsprekers om het te laten lijken alsof je er bent.

Uitstekend nachtzicht – De camera heeft nachtzicht zodat je ook in het donker kunt zien wat er gebeurt.

Geen kabels of batterijen – Deze camera is oplaadbaar, dus hij heeft oneindig veel energie en gaat nooit leeg.

Extreem draagbaar – In tegenstelling tot traditionele bewakingscamera’s kun je deze camera overal mee naartoe nemen. Ideaal voor op reis en AirBnB-verhuur.

Eén ding is zeker: als u de CamTrix magnetische mini beveiligingscamera eenmaal geprobeerd hebt, zult u uw vrienden en familie erover willen vertellen!

Gebruik de magnetische mini beveiligingscamera in 4 eenvoudige stappen.

Hij is echt gemakkelijk in te stellen. Heel eenvoudig:

1.

Pak de magnetische minicamera uit.

2.

Download de app.

3.

Scan de QR-code met de camera om verbinding te maken met de app.

4.

Maak verbinding met uw WiFi.

Plaats de camera vervolgens op de plek waar u hem in de gaten wilt houden! Dat is het!

Enkele vragen die we hebben gekregen

Hoe installeer ik het?
Het werkt direct uit de doos en is heel eenvoudig te gebruiken. In minder dan 60 seconden kun je het gebruiken om je huis of kantoor te beveiligen.

Heb je batterijen nodig om hem van stroom te voorzien?
Nee! is een oplaadbare camera die overal geplaatst kan worden zonder afhankelijk te zijn van een permanente stroombron.

Wat zit er in het pakket?
1 x minicamera;
1 x standaard;
1 x USB-oplaadkabel;
1 x strijkvel;
1 x gebruiksaanwijzing.

Wat vinden anderen ervan?

Hoeveel kost het?

Als u naar de functies van de CamTrix magnetische mini beveiligingscamera kijkt, zou het niet verrassend zijn als de prijs tot 300€ zou oplopen. Daarmee zou hij nog steeds goedkoper zijn dan de meeste concurrenten (sommige kosten meer dan 500€).

Op het moment van schrijven van deze recensie kunt u de magnetische minicamera krijgen voor slechts 39.99€. Als u kiest voor het 3-pakket, betaalt u slechts 82€ (dat is slechts 27€ per eenheid). Normaal kost dit pakket 274€, maar de prijs is slechts voor een beperkte tijd verlaagd naar 82€ – dat is een HEERLIJKE korting van 70%!

En u hoeft er niet eens zeker van te zijn dat dit de juiste keuze is – er is een 30 dagen, 100% geld-terug garantie.

U kunt de camera uitproberen en dan beslissen of hij u bevalt.

Klik hier voor een kortingsaanbieding (indien nog beschikbaar) >>

Dat is een kleine prijs voor perfecte 24/7 bewaking!

Hoe kan het zo betaalbaar zijn?

Omdat CamTrix een merk is voor directe verkoop, geven ze geen geld uit aan reclame.

Ze verkopen ook alleen online, zodat ze alle tussenpersonen (zoals detailhandelaars) die de prijzen voor de consument opdrijven, kunnen uitsluiten.

Als u van een groot merk koopt, betaalt u niet alleen voor het product, maar ook voor alle enorme kosten die het bedrijf heeft.

U betaalt mee aan de huur, het salaris van de CEO, advertentiekosten, enz.

Waarom wordt het product nu afgeprijsd?

Dat is tegenwoordig een heel gebruikelijke tactiek in het bedrijfsleven. Ze geven een grote korting aan een bepaald aantal klanten om veel positieve recensies en gratis aandacht op sociale media te krijgen!

Het goede nieuws voor u is dat wij hier de links naar de beste speciale aanbiedingen hebben!

Houd er rekening mee dat de prijs weer op de volle prijs wordt gezet zodra het virus zich verspreidt en de vraag toeneemt, dus bestel snel!

Klik hier voor een camera met korting (indien nog beschikbaar) >>

Moet ik nu kopen of wachten?

De tijd om de camera te kopen is nu, want deze korting zal niet lang duren en hij zal als een gek verkopen.

Met meer functies en een betere bouwkwaliteit dan camera’s die tot 10 keer meer kosten, is het een must-have voor iedereen die over een beveiligingscamera nadenkt.

Het is ook een geweldig cadeau voor uw familie, vrienden of collega’s. Ze zullen denken dat u er veel geld aan hebt uitgegeven.

Als u nog nooit een beveiligingscamera hebt gehad – CamTrix dan is dit het perfecte instapmodel.

Waar kan ik een echte magnetische mini beveiligingscamera krijgen?

Geen vervalsingen alstublieft, de echte is essentieel! Blijf niet zitten met een oud prototype!

Haal uw beveiligingscamera hier van de officiële website.

Vanaf * – Sinds de camera te zien was in de grote internationale media, is er een ongelooflijke ophef ontstaan. Vanwege de populariteit en positieve beoordelingen is het bedrijf zo overtuigd van zijn product dat het nu een unieke korting van 50% voor eerste kopers aanbiedt.

OPMERKINGEN: Dit product is NIET verkrijgbaar op Amazon of eBay.

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde gebaseerd op 9.803 recensies

9.2 Yellow rating stars Uitstekend
Kwaliteit
Gemakkelijk te gebruiken
Prijs
Ondersteuning